Кабінет клієнта


Якщо Ви замовляли раніше, використовуйте пошту із замовлення та натисніть "Зареєструватись"
Для відновлення забутого пароля, введіть пошту та натисніть "Зареєструватись"
Логін:
Пароль:

Увійти за допомогою Google
УвійтиДоставка цветов Киев
Кошик: 0 товарів на суму 0.00
Доставка цветов по Киеву недорого
Обробка замовлень щодня 9.00-18.00
Прийом замовлень цілодобово
Київський час: 16:39

Доставка квітів Москва

(змінити місто доставки)
Выберите язык
Валюта:

Блог / Новини RSS 2.0

Тетяни - 12 чи 25 січня?

Згідно з новим церковним календарем, Тетянин день тепер відзначається 12 січня. Цього дня віддавається шана священномучениці Тетяні Римській, чиє життя та служіння стали прикладом віри та відданості. Свято з'єднує віруючих, які відзначають пам'ять цієї святої.

Традиційно Тетянин день також є Днем Ангела для усіх жінок та дівчат з ім'ям Тетяна. Цей день вважається особливим для тих, хто носить це ім'я, і він святкується в колі родини, серед друзів та колег. Люди виражають побажання щастя, здоров'я та усіляких благ їм, а також всім, хто святкує День Ангела.

Святкування Тетяниного дня може включати зустрічі, вечірки, обмін подарунками та словами тепла. У цей день важливо пам'ятати традиції, які надають святу особливий відтінок та роблять його яскравим та запам'ятовуваним для всіх, хто святкує.


З тими, хто пропустив можливість привітати Тетян 12 січня, є чудовий спосіб виправлення – вітати їх по старій традиції 25 січня! Це чудова нагода висловити свої найтепліші побажання, подарувати квіти чи інший унікальний подарунок та зробити цей день незабутнім для усіх Тетян. Вибір подарунків та слова щастя завжди потішать і розчарують тих, хто вже відзначає свої іменини. Нехай 25 січня стане для них днем приємних вражень та радісних митей!